Hotel Ibis Styles Antwerpen City Centre ***

Het in 2010 geopende Hotel Ibis Styles Antwerpen City Centre ligt aan het gezellige Koningin Astridplein. Dit zeer moderne hotel is opgetrokken uit Portugees marmer en ligt zeer centraal: op loopafstand van de Keyserlei en vlak bij De Meir. Het Ibis Styles Antwerpen City Centre beschikt over 79 kamers, alleen voorzien van een stijlvolle houten vloer en design badkamer. In de lobby en de bar van het hotel kunt u terecht voor een drankje en een hapje.
De centrale ligging van het hotel biedt de mogelijkheid om de stad te voet te verkennen. Wilt u eens wat anders? Er zijn ook mogelijkheden om een fiets te huren of de stad te bezichtigen vanaf het water met een rondvaartboot. In de omgeving van het hotel zijn diverse restaurants te vinden die u graag laten proeven van hun culinaire specialiteiten. Het Ibis Styles Antwerpen City Centre heeft parkeerkaarten ter beschikking, zodat u eenvoudig in de stad kunt parkeren.

Hotel Ibis Styles Antwerpen City Centre
Koningin Astridplein 43-44
2018 Antwerpen

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy