Antwerp City Center Hotel ***

Het Antwerp City Center Hotel ligt in de Diamantwijk, op een steenworp afstand van het Centraal Station, de Keyserlei, de Zoo en de Meir. Kortom: zeer centraal en een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Antwerpen. Of u nu in Antwerpen komt om te shoppen, cultuur te snuiven of een zakelijke meeting heeft, het Antwerp City Center Hotel heeft alles om het u naar uw wens te maken. Het pas gerenoveerde hotel beschikt over 70 ruime en trendy kamers die van alle gemakken zijn voorzien en biedt ook de mogelijkheid tot het organiseren van zakelijke afspraken.

Geef uw meeting extra allure in een van de twee boardingrooms (Boardroom 408 en Boardroom 409) of in een grotere ruimte: La Cigale. Breaks, lunch of diners? Het Antwerp City Center regelt het graag en doet er alles aan om uw zakelijke meeting tot een succes te maken.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Het hotel beschikt over verschillende kamers in verschillende prijsklassen die allemaal te boeken zijn zonder én met ontbijt. Van gezinnen tot zakenrelaties, voor elke gast is er een oplossing. Het Antwerp City Center Hotel is perfect te bereiken met het openbaar vervoer maar voor gasten die de stad met de auto bezoeken werkt het hotel samen met naastliggende openbare parkeergarage “Diamant”. De parkeerkosten bedragen 17 euro per 24 uur en als hotelgast ontvangt u hierop 5 euro korting. Reserveren vooraf is niet nodig, maar om de korting te krijgen dient u uw parkeerkaart te laten zien bij de receptie van het hotel.

Antwerp City Center Hotel
Appelmansstraat 31
B-2018 Antwerpen

(Antwerp City Center Hotel was voorheen Mondo Empire Hotel)

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy