Antwerp Harbour Hotel ***

Antwerp Harbour Hotel zet de traditie voort van het Internationaal Zeemanshuis in Antwerpen (voorheen gelegen aan de Falconrui). In vroeger tijden bood het Internationaal Zeemanshuis onderdak aan zeelieden die niet op hun boot konden verblijven, maar vandaag de dag is iedereen welkom in het Antwerp Harbour Hotel. Nog steeds biedt het Antwerp Harbour Hotel extra services aan aan havengerelateerde gasten, zoals sample pick-up services (DNV services) en ook is er een welfare/welzijnsmedewerker aanwezig in het hotel, die zorgt voor begeleiding en advies in samenwerking met diverse zeemansmissies.

Het Antwerp Harbour Hotel is gelegen in het noorden van Antwerpen. Vanuit hier zijn de toeristische attracties van de stad goed bereikbaar. De handigste en goedkoopste manier om de stad te verkennen is per fiets. De receptie van het hotel kan u hier meer informatie over verschaffen.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Op dit moment kan het hotel u geen lunch of diner aanbieden maar mogelijkheden tot het nuttigen van een ontbijtbuffet zijn wel aanwezig. Parkeren op de hotelparkeerplaats is gratis, maar het is niet mogelijk om van te voren een plekje te reserveren.

Antwerp Harbour Hotel
Noorderlaan 100
2030 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy