Arass Suite Hotel ***

Voor een hotelkamer met een volledig uitgeruste keuken komt u naar het Arass Suite Hotel. De 18 ruimte suites beschikken over een slaapkamer, badkamer met toilet, zitkamer en complete keuken. De keuken bestaat uit een koelkast, microgolfoven, kookplaat, koffiezetapparaat, borden en bestek. Voor ontbijt kunt u terecht in het hotel, voor het diner wordt u verwezen naar restaurants in de omgeving. Natuurlijk kunt u ook op uw hotelkamer een maaltijd klaarmaken. Een uitstekend hotel om voor kortere of langere tijd te verblijven.
Dit hotel ligt op vijf minuten lopen van het Centraal Station en dan bent u ook direct in het centrum van de stad. Breng een bezoek aan het Diamond Trading Centre, de dierentuin of het Rubenshuis en geniet van alles dat Antwerpen te bieden heeft.
Nabij het park kunt u tegen betaling openbaar parkeren. U hoeft hiervoor niet te reserveren.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Op dit moment kan het hotel u geen lunch of diner aanbieden maar mogelijkheden tot het nuttigen van een ontbijtbuffet zijn wel aanwezig. Parkeren op de hotelparkeerplaats is gratis, maar het is niet mogelijk om van te voren een plekje te reserveren.

Arass Suite Hotel
Plantin en Moretuslei 111
2018 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy