Astoria Hotel Antwerp ***

Slapen in de stad maar toch ook genieten van de rust van de natuur? Het Astoria Hotel Antwerp ligt aan het grote stadspark, terwijl enkele meters verderop de levendigheid van de stad te vinden is. Het Astoria Hotel wordt gekenmerkt door de persoonlijke sfeer en vriendelijke service. s Ochtends wordt er een verzorgd ontbijt geserveerd. Gedurende de dag kunnen gasten gebruikmaken van Grab & go hapjes en drankjes. De 66 kamers zijn stijlvol ingericht en staan garant voor een goede nachtrust en prettig verblijf. Ook aan de zakelijke bezoeker is gedacht: dit hotel heeft een fax/kopieerservice en gratis internet via de flatscreen televisie.
Als gast kunt u tevens gebruikmaken van alle faciliteiten van zusterhotel Leopold dat op twee minuten loopafstand ligt. Kies voor een compleet dagje uit voor een van de tientallen musea, wandel door de winkelstraten of doe mee met een stadswandeling: de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is mogelijk om tegen betaling bij het hotel te parkeren.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officile sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Op dit moment kan het hotel u geen lunch of diner aanbieden maar mogelijkheden tot het nuttigen van een ontbijtbuffet zijn wel aanwezig. Parkeren op de hotelparkeerplaats is gratis, maar het is niet mogelijk om van te voren een plekje te reserveren.

Astoria Hotel Antwerp
Korte Herentalsestraat 5-13
2018 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in n dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy