Banks Antwerpen *

Banks Antwerpen is een prima hotel centraal gelegen in de stad. Het hotel heeft 70 modern en eigenzinnig ingerichte kamers, allen voorzien van een Auping boxspring bed voor een heerlijke nachtrust. Het interieur van het hotel bestaat uit een mix van hout, glas en beton en dat geeft Banks een gedurfde, vernieuwende uitstraling. Aan de muren worden wisselende exposities van jonge kunstenaars tentoongesteld. ’s Ochtends wordt het Banks Healty Breakfast geserveerd in het Daytime Cafe, waar u ook terecht kunt voor een hapje en een drankje overdag. Gasten profiteren bovendien van gratis drankjes en hapjes.
Het hotel ligt naast de Nationalestraat met vele modewinkels en het modemuseum MoMu. Ook het Grand Bazar Shopping Center en de winkelstraat De Meir liggen vlakblij. In de buurt van het hotel zijn diverse uitgaansgelegenheden te vinden, bijvoorbeeld rond de Groenplaats.
Gasten van Banks Antwerpen kunnen met korting gebruikmaken van een parkeergarage op ca. 100 meter van het hotel.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Op dit moment kan het hotel u geen lunch of diner aanbieden maar mogelijkheden tot het nuttigen van een ontbijtbuffet zijn wel aanwezig. Parkeren op de hotelparkeerplaats is gratis, maar het is niet mogelijk om van te voren een plekje te reserveren.

Banks Antwerpen
Steenhouwersvest 55
2000 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy