Best Western Hotel Docklands ***

Tussen de grote haven van Antwerpen en het historische hart van de stad ligt Best Western Hotel Docklands. Dit moderne hotel ligt op ca. 20 minuten loopafstand van het centrum. De 32 kamers zijn ingericht met Philip Starck meubelen en voorzien van een mooie badkamer en een balkon. Het hotel staat bekend om zijn vriendelijke personeel dat er alles aan doet om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. ’s Morgens kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt. In de omgeving van het hotel vindt u diverse eetgelegenheden.
Hotel Docklands is gelegen in de karakteristieke buurt van de Schelde. Langs de kade vindt u vele cafés en op het water is er altijd wel iets te zien. Na een korte wandeling bent u al in het stadshart waar u kunt uitwijken naar andere bezienswaardigheden en attracties.
Best Western Hotel Docklands heeft geen eigen parkeerplaats maar parkeren is gratis in een straal van 200 meter rond het hotel op openbare parkeerplaatsen.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Best Western Hotel Docklands: 38 kamers
Kempischdok Westkaai 84-90
2000 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy