Century Hotel ***

Het Century Hotel staat bekend als het oudste hotel van Antwerpen. Het hotel is in de jaren ’30 gebouwd en werd in 2009 volledig gerenoveerd, waarbij de originele elementen bewaard zijn gebleven. Aan de voorzijde biedt dit hotel een mooi uitzicht op het prachtige Centraal Station van de stad en de diverse diamantwinkeltjes. De kamers zijn uitgerust met alle standaard faciliteiten. Naar eigen zeggen is het Century Hotel een heerlijk budget hotel dat de bezoeker toch veel te bieden heeft. Niet alleen kunt u dagelijks genieten van het ontbijtbuffet, ook zijn er een restaurant en een bar waar u terecht kunt voor een diner of een hapje en een drankje tussendoor.
Dit hotel is zeer geschikt voor gasten die in het centrum van Antwerpen willen verblijven tegen een scherpe prijs. Het hotel is omringd door attracties als de Antwerpse Zoo, diamantwinkels, het park, winkelstraten en meer.
Het Century Hotel biedt geen eigen parkeerfaciliteiten. Rondom het hotel zijn diverse parkeerplaatsen waar u tegen betaling kunt parkeren.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Century Hotel
Pelikaanstraat 20-22
2018 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy