Columbus Hotel ***

Het Columbus Hotel ligt tegenover de Vlaamse Opera en is omringd door diverse diamantairs. De 32 kamers zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het ontbijt wordt geserveerd in de eetzaal die is ingericht in Art Nouveau-stijl. Het Columbus Hotel heeft geen restaurant maar in de omgeving van het hotel zijn voldoende eetgelegenheden te vinden.
Dichtbij het hotel vindt u kerken en musea. U kunt de vele bezienswaardigheden al wandelend eenvoudig bereiken. Winkelliefhebbers hebben ook voldoende keuze, waaronder de Grand Bazar Shopping Center aan de Groenplaats; het grootste winkelcentrum van de stad. Drukke dag achter de rug? Neem dan een frisse duik in het zwembad van het hotel, die een Balinese sfeer ademt. Voor nog meer inspanning kunt u terecht in de fitnessruimte van het hotel.
U kunt tegen betaling gebruik maken van openbare parkeerplaatsen rondom het hotel. Vooraf reserveren is niet noodzakelijk.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Columbus Hotel
Frankrijklei 4
2000 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy