Crowne Plaza Hotel Antwerp ****

Op circa vijftien minuten van het centrum van Antwerpen ligt het Crown Plaza Hotel: een combinatie van een zakelijk hotel en een hotel voor toeristische bezoekers. Het hotel ligt langs de ring van Antwerpen en is geschikt om met de auto te bereiken. De hotelkamers bieden een mooi uitzicht over de stad en op aanvraag zijn er familiekamers beschikbaar. Naast de ontbijtruimte is er ook een bar-restaurant genaamd Toots waar u kunt genieten van een hapje en een drankje en/of diner.
Vlak bij het hotel liggen het Nachtegalenpark en het Middelheimpark met het Middelheimmuseum. In het Middelheimmuseum worden beelden en monumentale kunst tentoongesteld. Met de auto rijdt u binnen enkele minuten naar het centrum van de stad voor een gezellig dagje uit of een avondje stappen, bijvoorbeeld naar de bekende Metropolis bioscoop.
De Airport Shuttle Bus heeft een halte bij het hotel. Het Crowne Plaza Hotel Antwerp heeft eigen parkeerplaatsen waar u tegen betaling kunt parkeren.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Crown Plaza Hotel Antwerp
Gerard Legrellelaan 10
2020 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy