De Keyser Hotel ****

De naam zegt het al: De Keyser Hotel ligt aan de Keyserlei vlak bij het Centraal Station van Antwerpen. Het hotel beschikt over 123 kamers, waarvan 8 verwensuites. Liefhebbers van wellness zullen een verblijf in dit hotel zeker op prijs stellen. Het hotel beschikt over een eigen wellnessruimte met whirpool, sauna, hammam, zwembad, solarium en fitness. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van deze faciliteiten. Tevens heeft dit hotel drie vergaderzalen met een capaciteit van maximaal 120 personen. Dagelijks is er een uitgebreid ontbijtbuffet.
Binnen enkele minuten wandelen bevinden zich de meest bekende attracties en bezienswaardigheden van Antwerpen. Even uitrusten? Zoek een plekje bij een van de tientallen typisch Belgische cafés met terras en geniet van een lekker Belgisch biertje.

De Keyser Hotel beschikt niet over een eigen parkeergelegenheid. Om de hoek van het hotel kunt u tegen betaling parkeren in een parkeergarage.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

De Keyser Hotel
De Keyserlei 66-70
2018 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy