Hotel Granducale **

Hotel Granducale is een echt familiehotel, gelegen in een rustige buurt in het centrum van de stad. De karakteristiek ingerichte ontbijtzaal heeft een warme uitstraling en met het uitgebreide ontbijt kunt u uw dag goed beginnen. Bij mooi weer kunt u bovendien genieten van het tuinterras. De huiselijkheid van het hotel maakt dit hotel tot een fijne accommodatie om te verblijven met familie en/of vrienden.
Het hotel ligt naast het academisch ziekenhuis en dicht bij het stadspark van Antwerpen. U kunt de stad wandelend verkennen of gebruik maken van het openbaar vervoer; de bus of tram brengt u overal heen. Voor een hapje eten of een drankje hoeft u niet ver te zoeken: rondom het hotel bevinden zich tientallen horecagelegenheden.

U kunt tegen betaling parkeren op een openbare locatie of kiezen voor een privéparkeerplaats bij het hotel zelf, hier zijn ook kosten aan verbonden. U dient hiervoor wel te reserveren.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Hotel Granducale
Karel Oomsstraat 6
2018 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy