Hotel Antigone **

In tegenstelling tot de tientallen hotels in hartje centrum, heeft Hotel Antigone een wel heel bijzondere locatie: dit is het enige hotel dat ligt aan de oever van De Schelde. Een gastvrij hotel met comfortabele kamers, variŽrend van budgetkamer tot luxe suite; voor elke bezoeker een kamer naar wens. Vanzelfsprekend zijn er kamers met fantastisch uitzicht over het water. De achttien dubbele kamers en twee luxe suites zijn licht en ruimtelijk ingericht. Een ontbijtbuffet is bij de prijs inbegrepen. Het hotel beschikt tevens over een vergaderzaal.
Vanuit het hotel kunt u een wandeling maken langs de kade van de Schelde, maar u loopt net zo eenvoudig richting het centrum van de stad om te winkelen of een van de musea te bezoeken. Voor meer cultuur kunt u een van de religieuze monumenten bekijken, zoals de Sint-Pauluskerk of de Sint-Joriskerk.

Bij het hotel is de mogelijkheid om betaald te parkeren. Geeft u dit aan bij uw reservering.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiŽle sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Hotel Antigone
Jordaenskaai 11-12
2000 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in ťťn dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy