Hotel Elzenveld ***

Hotel Elzenveld is een kloosterhotel in het centrum van Antwerpen. Romantisch weekendje, citytrip of congres? Tussen de middeleeuwse schatten van dit vijftiende-eeuwese gasthuis en in de kloostertuin komt u tot rust. Ontdek de vlakbij gelegen botanische tuin, de vogeltjesmarkt of de Meir en de grote winkelstraten in de omgeving. Of trekt u er op uit naar de Stadsschouwburg, het Rubenshuis of andere culterele plekken? Medewerkers van hotel delen graag hun favoriete adresjes met u!

Hotel Elzenveld beschikt over 34 kamers en twee appartementen. Speciaal voor u biedt het hotel verschillende arrangementen aan zoals Triple A: Antwerp Arrival Arrangement waarbij u bij aankomst een welkomstdrankje, een goodiebag en een lijnkaart voor het openbaar vervoer kunt verwachten. Een ander arrangement is Het Verhaal van Nello en Patrasche: u wordt verwelkomd met een heerlijk Nello en Patrasche biertje, een goodiebag en een ticket voor de Kathedraal. Voor de sportieve bezoekers van het hotel is het arrangement Antwerp Bicycle City samengesteld, dat bestaat uit een welkomstdrankje bij aankomst in het hotel, een goodiebag een fiets voor één dag.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Hotel Elzenveld bevindt zich in het historisch centrum van Antwerpen en is met het openbaar vervoer dan ook het beste te bereiken. Trams 4, 7 en 8 stoppen voor de deur op het Mechelseplein. Wanneer u met de auto komt kunt u het beste parkeren in een parkeergarage in de buurt, parkeerplaats Da Vinci Parking ‘Nationale Bank’ is vlakbij.

Hotel Elzenveld
Lange Gasthuisstraat 45
2000 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy