Hotel Ibis Antwerpen Centrum ***

De hotels van Ibis staan bekend om hun praktische verblijven. De 150 moderne kamers zijn geheel gerenoveerd en bieden airconditioning en internet. Het ontbijtbuffet bestaat uit traditionele en continentale producten en dagelijks staat er een andere lokale specialiteit voor u klaar. Er is ook een hotelbar, geopend tot middernacht. Het Ibis hotel is een prettige accommodatie voor zowel zakelijk als recreatief verblijf.
Op slechts twee minuten afstand lopen ligt winkelstraat De Meir. Ook het Rubenshuis ligt slechts enkele minuten van het hotel. Het hotel zelf ligt aan het gezellige theaterplein en op minder dan een kilometer afstand ligt winkelcentrum Stadsfeestzaal. De zaal in 2007 opnieuw geopend na een renovatie en u vindt er diverse exclusieve winkels, eetgelegenheden en zelfs een zwevende champagnebar: de moeite van het bezoeken waard dus!
In de omgeving van het hotel zijn diverse openbare parkeerplaatsen waar u tegen betaling kunt parkeren. U hoeft hiervoor niet te reserveren.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Ibis Antwerpen Centrum: 150 kamers
Meistraat 39
2000 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy