Hotel O Sud ***

Hotel le Sud ligt in het zuiden van Antwerpen, tegenover het Museum voor Schone Kunsten. Het centrum van Antwerpen ligt op zo’n 1,5 km. afstand. De tramhalte De Vrièrestraat ligt vlakbij, dus m het openbaar vervoer bereikt u razendsnel het centrum. Er zijn twee soorten kamers beschikbaar: een Standard room of Standard luxury room. In totaal zijn er 24 tweepersoonskamers. Ontbijten gebeurt niet in het hotel zelf, maar in het authentieke ‘Den Artist’, aan de overkant van het hotel. In de gang van het hotel bevinden zich gedeelde toiletten. De kamers hebben een eigen badkamer.

Een bezoek aan het Museum voor Schone Kunsten mag natuurlijk niet ontbreken. Het museum is zes dagen per week geopend; op maandag is het museum gesloten. U kunt ook wandelen naar de Groenplaats, dat duurt ca. 15 minuten.

U kunt parkeren op een openbare parkeergelegenheid nabij het hotel. Hier zijn kosten aan verbonden; u hoeft niet te reserveren.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Hotel O Sud
Leopold de Waelplaats 34
2000 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy