Hotel Matelote ***

Voor wie op zoek is naar een bijzonder hotel: overweeg eens een overnachting in Hotel Matelote. De naam van het hotel betekent ofwel visgoulash ofwel ‘de vrouw van een zeeman’. Dit hotel biedt een prachtige combinatie van 21e eeuws design en 16e eeuwse architectuur. De kamers in dit hotel zijn ontworpen door Peter Deelen en hebben een fantastische uitstraling en zijn voorzien van een muzieksysteem. Het ontbijt wordt geserveerd door restaurant InVINcibles, waar u ook kunt genieten van een diner met uitgebreide wijnkaart. De lobby van het hotel voorziet u van gratis koffie en thee of frisdrank. Er is tevens een vergaderzaal.
Na een korte wandeling loopt u van het hotel naar de Grote Markt, het modemuseum, het Rubenshuis of andere bezienswaardigheden. Het Centraal Station ligt op ca. 500 meter afstand en het vliegveld van Antwerpen ligt zo’n 6 kilometer verderop.

U kunt (tegen betaling) gebruik maken van een openbare parkeerplaats nabij het hotel.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Hotel Matelote
Haarstraat 13
2000 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy