Hotel National ***

Hotel National – voorheen Hotel Cammerpoorte – is het hotel bij uitstek voor de modeliefhebber. Het is namelijk gelegen midden in de modewijk van Antwerpen, tegenover het Modemuseum in het oude gedeelte van de stad. Alle moderne kamers van Hotel National zijn geïnspireerd op de jaren ’60 en voorzien van eigen badkamer, flatscreentelevisie en kluis. Naast ontbijten is het ook mogelijk om op de begane grond te lunchen of te genieten van een drankje aan de bar van het hotel. Verder beschikt het hotel over een 24-uurs receptie, gratis wifi en is naast het hotel publieke parkeerplaats “Cammerpoorte” te vinden die 24 uur, 7 dagen per week geopend is.

Het hotel ligt niet ver van de Antwerpse haven, waar u kunt kiezen voor een boottocht over de Schelde om zo de stad eens vanaf het water te bewonderen. Ook is de Grote Markt prima bereikbaar; met vijf minuten bent u midden in het centrum. Hotel National is dus de perfecte uitvalsbasis voor een divers bezoek aan Antwerpen.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Hotel National
Nationalestraat 38-40
2000 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy