Hotel Rubenshof *

Hotel Rubenshof is een sfeervol en authentiek hotel gevestigd in een voormalige kardinaals-residentie uit 1890. Omstreeks 1910 werd hier een gedeelte in art-nouveaustijl aangebouwd. Het hotel wordt gerund door René en Mieke Corvers die samen met hun kamermeisjes Mariolla en Dorota de staf van het hotel vormen. De kamers zijn eenvoudig en smaakvol ingericht compleet in de stijl van het hotel. Er zijn grote en kleine kamers met zowel eigen douche als toilet of gedeelde sanitaire voorzieningen.

Hotel Rubenshof heeft een nog bijna geheel orginele chinoiserie- en art nouveau-ontbijtkamer uit 1910, met prachtig houtsnijwerk en gebrandschilderde ramen waar elke ochtend het ontbijt wordt geserveerd.

Hotel Rubenshof is centraal gelegen aan de Amerikalei in “het Zuid” met een mix van theaters, galeries, boetieks en uitgaansgelegenheden op enkele minuten loopafstand. Het hotel is omringd door de vele musea die Antwerpen rijk is. Zo zijn het Museum voor de Schone Kunsten, het Museum voor Hedendaagse Kunst en het Fotografiemuseum eenvoudig te voet te bereiken. Voor gasten die liever niet te ver lopen zijn er ook goede tramverbindingen vanaf het hotel naar bijvoorbeeld het Centraal Station en de Grote Markt.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Hotel Rubenshof
Amerikalei 115-117
2000 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy