Hotel Ibis Budget Antwerpen Haven *

Het Ibis Budget Antwerpen Haven hotel is, zoals de naam al doet vermoeden, gesitueerd nabij de haven van Antwerpen, 5 kilometer van het stadscentrum af. Het hotel heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van een aantal grote uitvalswegen rondom Antwerpen en is dan ook gemakkelijk te bereiken. In de buurt van het Ibis Budget Antwerpen Haven bevinden zich het Sportpaleis, waar zeer regelmatig grote artiesten hun opwachting maken, het Metropolis bioscopencomplex en het karaktervolle havenbuurtje ‘het Eilandje.’ Ook is het de perfecte uitvalsbasis om het MAS (Museum aan de Stroom) te ontdekken of een duik te nemen in het nachtleven van Antwerpen.

Voor een lage prijs kunt u genieten van dit hotel met haar moderne en comfortabele kamers. Ook worden gratis parkeerplaatsen en wifi aangeboden.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Ibis Budget Antwerpen Haven
Luithagen Haven 6A
2030 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy