Mondo Eden Hotel ***

Het Mondo Eden Hotel is pas in 2009 geopend maar heeft al vele bezoekers mogen verwelkomen die zeer tevreden weer afscheid namen. Het hotel ligt zeer centraal en heeft 66 kamers die mediterraan zijn ingericht met natuurvriendelijke meubelen. U slaapt op een comfortabel boxspringbed. In de lobby lounge op de begane grond wordt dagelijks het ontbijt geserveerd. Wie op zoek is naar een goed restaurant kan voor tips terecht bij het personeel. Voor koffie en thee kunt u de hele dag terecht in de lounge. 

Al wandelend de stad verkennen? Vanuit het Mondo Eden Hotel loopt u zo de winkelstraten in of richting de Vogeltjesmarkt, de dierentuin of het Rubenshuis. En bent u toe aan een drankje, dan vindt u talloze cafés rondom het hotel waar u een van de vele Belgische biertjes kunt proeven.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Mondo Eden Hotel
Lange Herentalsestraat 25-27
2018 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy