Park INN by Radisson Antwerpen ***

Park Inn ligt midden in de oude diamantbuurt bij het centraal station van Antwerpen. Het hotel is geopend in 2008 en heeft een chique en moderne uitstraling. De hotelkamers hebben een luxe badkamer en zijn voorzien van alle standaard faciliteiten. Vanzelfsprekend biedt het hotel een dagelijks ontbijtbuffet. Park INN heeft geen eigen restaurant of bar, maar rondom het hotel zijn tientallen eetgelegenheden te vinden. Ook krijgen gasten korting op een maaltijd in restaurant The Square, dat onderdeel is van Radisson SAS Astrid. Het hotel biedt wel een uitgebreide fitnessruimte op de eerste verdieping.
De dierentuin van Antwerpen, de winkelstraten, Aquatopia en meer bezienswaardigheden zijn te voet te bezoeken. Bovendien ligt het hotel direct naast het station; een bezoekje aan Antwerpen per trein is dus zeker de moeite waard. Toch liever met de auto? Het hotel beschikt over een parkeergarage.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Park INN by Radisson Antwerpen
Koningin Astridplein 14
2018 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy