Plaza Hotel Antwerpen ***

Vanuit het Plaza Hotel Antwerpen kunt genieten van de schoonheid van het stadspark. Naast standaard comfortabele kamers is het mogelijk om een Deluxe kamer te boeken om uw verblijf nog aangenamer te maken. Tevens biedt dit hotel voldoende vergadervoorzieningen met onder andere een meeting room voor zestien personen. Deze kamer is van alle benodigde faciliteiten voorzien.
 ’s Ochtends wordt een Amerikaans ontbijtbuffet geserveerd in de Orangerie. De bar van het hotel biedt een stijlvolle plek voor een tussendoortje. Bovendien werkt het Plaza Hotel samen met vijf restaurants waar u kunt kiezen uit culinaire specialiteiten. Een shuttlebus brengt u van het hotel naar het restaurant van uw keuze.
Rondom het stadspark kunt u naar hartelust de stad verder verkennen; breng bijvoorbeeld een bezoek aan Aquatopia, het Rubenshuis, de Vogeltjesmarkt of de grote bioscoop Metropolis. Stop onderweg voor een zak Vlaamse frieten of een paar heerlijke Belgische bonbons en sluit af met een pintje.
Plaza Hotel Antwerpen beschikt over een eigen parkeergelegenheid waar u tegen betaling kunt parkeren.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Plaza Hotel Antwerpen
Charlottelei 43-49
2018 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy