Hotel Prinse ****

Een hotel dat klasse uitstraalt; dat is hotel Prinse aan de Keizerstraat in Antwerpen. Het hotel is gevestigd in een 16e eeuws gebouw, waar de nostalgische buitenkant is gecombineerd met een strak en modern interieur. Dit 4-sterrenhotel heeft 35 kamers. De kamersoorten zijn eenpersoonskamer, tweepersoonskamer, driepersoonskamer of een suite. De ontbijtzaal, waar u dagelijks de dag goed kunt beginnen met een kopje koffie en een uitgebreid buffet, grenst aan de binnentuin van het gebouw. Er zijn drie vergaderzalen.

Vanuit de rustige sfeer van het hotel bent u in enkele minuten al onderdeel van de levendigheid van de stad. Voor wie meer oude gebouwen wil bezichtigen zijn er veel mogelijkheden, zoals het gebouw van de Engelse Handelsnatie, de Portugese Handelsnatie, de Oude Beurs en het voormalig Koninklijk Paleis van Antwerpen.
Hotel Prinse beschikt over een eigen parkeergarage waar u tegen betaling kunt parkeren. U dient hiervoor wel te reserveren.

Goedkoop naar Antwerpen?

Betaal niet teveel voor je hotelkamer, B&B of appartement in Antwerpen. Met Trivago vind je gemakkelijk de laagste prijs voor hotels, appartementen en gastenkamers in Antwerpen. Trivago vergelijkt de prijzen van een groot aantal boekingssites en de officiële sites en laat je vervolgens de goedkoopste prijzen zien.

Bekijk de goedkoopste accommodaties in Antwerpen via Trivago Antwerpen.

Hotel Prinse
Keizerstraat 63
2000 Antwerpen

Dit hotel boeken?

Wil je dit hotel in Antwerpen boeken? Ga dan direct naar booking.com om dit hotel te reserveren of vergelijk eerst de prijzen via hotelvergelijker Trigavo.

Andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen

Bekijk hier het overzicht van andere hotels, appartementen en B&B's in Antwerpen op onze site.

Meer info over Antwerpen

De volgende sites bieden uitgebreide tips en informatie over Antwerpen:
alles over Antwerpen
bijzondere plaatsen in Antwerpen
Antwerpen bezienswaardigheden top 10
Antwerpen in één dag
Antwerpen top 10
Antwerpen informatie
Antwerpen nieuws & tips
Antwerpen toerisme
Antwerpen voor beginners

© alle rechten voorbehouden Antwerpen.nl / Patinco BV - contact, disclaimer & copyright - cookies & privacy